Een beginnershandleiding voor investeren in het ecosysteem van gedecentraliseerde apps op het Mist-platform

Een beginnershandleiding voor investeren in het ecosysteem van gedecentraliseerde apps op het Mist-platform

De ontwikkelaars van Ethanol hebben een nieuwe software uitgebracht genaamd Mist. Met deze software kunnen handelaren en investeerders contracten maken op het ethereum-netwerk. Nadat u de Mist-browser hebt geïnstalleerd, kunt u het ethereum-netwerk bekijken, dat is onderverdeeld in drie hoofdcategorieën, namelijk de marktplaats, toepassingen en mijnbouw. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de makers van het ethereum-project ervoor kozen om zo'n uniek platform te creëren toen ze zagen dat het veel potentieel heeft.

etherische

Mist werkt op het ethereum-platform omdat het de integratie van gedecentraliseerde apps ondersteunt ethereum koers. Gedecentraliseerde apps zijn softwareprogramma's die op het ethereum-netwerk draaien. Zoals je je kunt voorstellen, zal er een grote vraag naar deze programma's zijn en als gevolg daarvan hebben de ontwikkelaars van Mist interfaces ontwikkeld waarmee gebruikers gemakkelijk de gedecentraliseerde apps kunnen kopen, verkopen en ermee kunnen werken. Door de Mist-browser te gebruiken, kunt u een echt glimp opvangen van hoe deze programma's werken en wat voor soort winst ze kunnen maken voor hun gebruikers.

Het grootste kenmerk van Mist is dat gebruikers slimme contracten kunnen maken op het ethereum-netwerk. Deze slimme contracten specificeren wat er moet gebeuren op basis van de input die van de gebruikers is ontvangen. In feite kun je het zien als een soort digitale valuta. Aangezien u tokens op het ethereum-netwerk kunt overdragen, zult u uw tokens onmiddellijk omzetten met en in Amerikaanse dollars.

Klik hier om meer te lezen: Bitcoinmeester.nl