Hoe mijn huis te verkopen via een makelaar

Hoe mijn huis te verkopen via een makelaar

Als u een huis via een makelaar wilt verkopen, zult u uw woning zorgvuldig moeten voorbereiden. Om een woning in een slechte economische situatie snel te verkopen, moet u de makelaar ervan overtuigen dat uw woning meer waard is dan andere vergelijkbare woningen in de buurt. Een manier om dit te doen is door uw huis esthetisch aantrekkelijk voor te stellen als zijnde in de beste staat. Daarnaast moet u er ook voor zorgen dat u een hogere commissie betaalt aan uw makelaar in vergelijking met het bedrag dat u zou betalen als u uw huis zelf zou verkopen. Het lijkt in eerste instantie misschien een goed idee, maar je zult al snel merken dat het verkopen van je huis zonder makelaar langer duurt en meer geld kost Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question.

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Voordat u een makelaar benadert, is het belangrijk om erachter te komen wat ze in rekening brengen. De meeste makelaars zijn tegenwoordig gewend om met mensen te werken die gewoon een huis willen verkopen en zich daarom weinig zorgen maken over hoeveel het zal kosten om een huis te verkopen. Daarom is het belangrijk dat u weet wat u moet betalen om uw huis te verkopen. Een zeer goede manier om dit te doen is door contact op te nemen met het kantoor van uw lokale makelaar. In de meeste gevallen kunt u rechtstreeks met hen onderhandelen over uw prijs.

Als je eenmaal hebt geregeld dat je een huis van de makelaar hebt gekocht, moet je een paar belangrijke regels volgen. U wilt er zeker van zijn dat u de agenten goed genoeg leert kennen om te weten of ze betrouwbaar zijn. U wilt er ook zeker van zijn dat u zeker weet dat u uw huis kunt verkopen. Wanneer u een huis verkoopt, moet u ervoor zorgen dat u representatief en vriendelijk bent en over goede verkoopvaardigheden beschikt. Je wilt niet opvallen als een luide en arrogante eikel wanneer je een huis aan een koper probeert te verkopen! Dit kan een potentiële koper afschrikken en uiteindelijk kunnen ze uw huis niet kopen.

Meer informatie: Mijn Verkoopmakelaar