Radiatorombouw – 10 tips – Verwarming – Kachel

Radiatorombouw – 10 tips – Verwarming – Kachel

Het ombouwen van radiatoren is eenvoudiger dan je zou denken. Je moet gewoon een kit kopen die een paar onderdelen combineert. De kit bevat beugels, isolatoren en een kernondersteuning. De meeste van deze componenten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn bestand tegen corrosie. Het bevat ook de slangen die nodig zijn voor AC ombouw radiator. Het montagelipje op de bovenste beugel is naar de voorkant van uw auto gericht, terwijl de onderste beugel naar de achterkant is gericht.

De bovenste dwarsbalk moet ongeveer 3/4" omhoog worden gebracht, zodat de radiator er vlak mee ligt. De dwarsbalk is gemaakt van licht plaatstaal en vlak plaatstaal. De beugels worden vervolgens op hun plaats gedrukt met rubberen stoppen. De grote tussen de beugels en de rubberen plug zit een verchroomde ring. Als je een auto met een rechte zijkant hebt, wil je misschien twee stukken plaatstaal gebruiken. Op deze manier wordt de belasting gelijkmatiger verdeeld.

De bovenste dwarsbalk van een auto heeft een inkeping en de bovenste radiator moet waterpas zijn om erin te passen. Om de bovenste bevestiging te installeren, hebt u afstandhouders nodig. Bovendien kunt u een rubberen plug tussen de beugels toevoegen om ze 3/4 inch te verhogen. Een geplateerde ring wordt vervolgens tussen het reciprozaagblad en de beugel geplaatst. Zodra het nieuwe onderdeel van het voertuig is geïnstalleerd, kunt u het vierkant maken met een dremel doorslijpschijf. Dan zul je de slangen moeten installeren.

Meer informatie op: Radiatorombouw op maat