Wereldkaart houten stickers zullen u helpen uw reis te delen

wereldkaart hout

Wereldkaart houten stickers zullen u helpen uw reis te delen

Laat je interieur de pracht van de wereld om je heen weerspiegelen met World Map Wood Wall Decors. Dit prachtige grote stuk heeft een verouderde MDF-achtergrond met een verweerde gouden metalen afwerking en gegalvaniseerde stalen accenten. De accenten zijn onder meer een zilveren vossenkopschroef die de decoratieve schroefdop bevat, zilvernikkel kasttrekkers met messing handgrepen en een bijpassende spiegelvoet. Perfect om een antiek kantoor of slaapkamer te accentueren! Je vrienden en familie zullen dol zijn op de uitnodigende warmte die deze muursticker aan elke kamer geeft.

Elk stuk van dit prachtige decor in salontafelstijl heeft een authentiek antiek koperen plaatje waarop trots de woorden "Welcome to the World Map" staan. Op de achterkant van elke plaquette staat de staat of het land waar de persoon die dit cartogram heeft ontvangen oorspronkelijk vandaan komt wereldkaart hout. U kunt deze plaquette op elk meubel of aan elke kant van uw huis weergeven en uw reizen over de hele wereld weergeven. Dit stuk is niet alleen een verzamelobject; het is een kunstwerk dat uniek is.

Dus als je op zoek bent naar een buitengewoon cadeau voor die speciale persoon of gewoon de reis van het leven wilt vieren, overweeg dan Wereldkaart Houten Muurstickers. Of je nu een liefhebber bent van reizen of gewoon je reizen met anderen wilt delen, dit is een uniek geschenk dat een wereldkaart opent voor iedereen om te ervaren. Je zult misschien merken dat het nieuwe reizen aanmoedigt en een nieuwe manier om de wereld te bekijken inspireert. Je kunt het gebruiken om elke kamer in je huis te decoreren; zelfs het kantoor!

Klik op de link: Muur-Art