Hoe Dogecoin te kopen?

Hoe Dogecoin te kopen?

Er zijn veel manieren om Dogecoin te kopen. Het proces is eenvoudig. U kiest eenvoudig het bedrag dat u wilt kopen en betaalt met creditcard of bankrekening. U ontvangt een bevestigingsmail van uw handelsplatform of uitwisseling en kunt vervolgens geld storten in uw Dogecoin-portemonnee. Afhankelijk van de door u gewenste betaalmethode, kan het proces drie tot vijf werkdagen duren dogecoin kopen. Als u wilt, kunt u Dogecoin ook kopen met uw mobiele apparaat.

Dogecoin kopen

Om Dogecoin te kopen, kunt u een account aanmaken bij een cryptocurrency-uitwisseling. U kunt betalen met een bankpas of creditcard of met een overboeking. Als u met een kaart betaalt, kunt u transactiekosten verwachten. Meestal bedragen deze vergoedingen drie tot vijf procent van het totale bedrag. Ongeacht de betaalmethode, moet u geen aankopen doen totdat u een veilige portemonnee heeft opgebouwd.

Als je eenmaal hebt besloten om Dogecoin te kopen, moet je een plek vinden om je munten op te slaan. U kunt een hot wallet of een cold wallet gebruiken. Hot wallets zijn digitaal en verbonden met het internet. Cold wallets zijn fysiek en worden minder snel gehackt. Het nadeel is dat koude portefeuilles moeilijker toegankelijk zijn. Om Dogecoin te kopen, moet u eerst een account openen. Het makelaarsplatform zal uw bestelling vervolgens verwerken.

Klik op de link: Bitcoinmeester.nl